THE YELLOW HOUSE

This house was neglected and sat vacant for close to 10 years.  When we purchased it, another investor had already made some repairs so we picked up where they left off, plus some modifications.  The house had a strange hallway of doors with a huge closet right in the middle.   So, we rearranged the floor plan and used the closet and part of the hallway to create a private master bathroom.  We then took the second full bathroom and closed off one doorway to create a more functional lay-out.  A wall between the butler's pantry and kitchen had already been removed so we were able to create a gorgeous kitchen with all new two-tone cabinets, quartz countertops, and stainless steel appliances.  The neatest discovery was in the dining room where we found the original middle window boarded up but in great condition.  With a few modifications to the exterior, we finished with a bright and welcoming 'sun-shiny' home that we hope the new homeowners will love for years to come!

Before Gallery
Kitchen Before & After
Dining Room Before & After

EXPLORE THE SITE

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

JOIN OUR MAILING LIST

Monthly recap

 straight to your inbox!

@2019 HEATHER HOMES, LLC